Orvos esztétikai Kriolipolízis

vagyis Zsírfagyasztás 

Hogyan is működik a zsírfagyasztás ? 

A Kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállók a hideggel szemben , mint az azt körülvevő szövetek. Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. 

Mivel a zsírsejtek szabályzott hűtésnek vannak kitéve, a zsírsejtek elhalnak az adott területen és a természetes anyagcsere folyamatok során kiürül a szervezetből. 

Jelenleg a leghatékonyabb zsírbontó kezelés a piacon. Egy kezeléssel akár 27% zsírcsökkenést os el lehet érni. A kezelést egy területen csak 4-5 hetente lehet végezni és tartós eredmény elérése érdekében 3 kezelést ajánlunk. 

A kezelés maga nem jár fájdalommal és 60 percet vesz igényben. Kezelés után helyi bőr pír , helyi bőr érzékenység alakul ki. Érzékenyebb bőrű vendégeknél a kezelés helye belilulhat . Ezek a tünetek normál esetben 1-2 órán belül elmúlnak , de érzékeny bőrű vendégeknél akár 2 napig is tarthat.

Kiknek nem ajánlom a kezelést :

- 18 éve alatti gyerekeknek 

- Máj betegeknek 

- Várandós és szoptatós nőknek 

-súlyos diabétesz 

- alacsony fehérjeszint 

- túlzott fehérje szint kicsapódás  esetén 

- hideg allergiásoknak 

-pacemaker 

- lázas betegség alatt 

- Raynaud Szindróma esetén 

Kezelés ára 

Egy terület 20.000 Ft / alkalom 

Két terület egyszerre 38.000 Ft / alkalom