Slim Body Studio

"Mert a barack nem narancs .."

Mert mi Nők nem szeretjük ha narancsbőrös a testünk, viszont a feszes barack a cél , ugye ? 

 Tóth Zsanett vagyok a Slim Body Studió alapítója és tulajdonosa. Szalonunk azért jött létre, hogy minden kedves hölgyet a szebbnél is szebbé tegyünk. Hogy segítsünk lefogyni vagy fogyás esetleg szülés után helyre állítani a bőrt és vele együtt az önbizalmatokat. De nem csak testszobrászathoz értünk, az arcszobrászathoz is , az ajkaid megnagyítása, ráncaid betöltése és persze szemöldököd kitetoválását is vállaljuk. 

De ne feledkezzünk meg a minden napi szépészetről sem. Körmeidről , szempilláidról nemzetközi bajnokok fognak gondoskodni és minden nap várni külön kívánságotokat is. 

Had mutassam be picike csapatunkat. 

Kovács Gabriella nemzetközi műköröm építő bajnok és smink tetováló.

Tik Zsófia 3D szempilla stylist és kozmetikus.

Tóth Zsanett nemzetközi 3D szempilla építő bajnok, kozmetikus, testszobrász és arcszobrász. 

Our Story

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does, and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers, and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery, or video for even more engagement.

Meet The Team

Our Clients